Mit főzzek ma? Aranyló húsleves, lazac Wellington-módra és csokimázas puszedli vár

Mivel is készülhetnénk adventre, mint finom húslevessel, főételnek mutatós lazac Wellingtonnal és egy puha, csokimázas puszedlivel?

A mai menünket advent vasárnapra pontos műgonddal válogattuk össze nektek! Klasszikus húsleves, ünnepi lazac Wellington-módra és egy csokimázas puszedli a menü.

LEVES

Tökéletes húsleves

Ez az egyik olyan receptem, amit még soha nem rontottam el. Leginkább azoknak szeretnék kedvezni vele, akik kezdők a konyhában, avagy a húsleves készítésében.  Természetesen lehetőség ...

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Ünnepi lazac Wellington-módra

A lazac Wellington másik neve, a „salmon en croute” franciául azt jelenti, hogy „lazac kéregben”. Alapvetően lazacos és spenótos töltelék kerül bele, amelyet leveles tésztával ...

Még több lazacrecept itt!

DESSZERT

Csokoládémázas puha puszedli

Miután elkészülök a sok-sok puszedlivel, mindig olyan jó méz illat van a lakásban. Bele szoktam tenni karácsonyi dobozba, és abból mindenki vesz magának. Nagyon jó puha már a sülés ...

Még több puszedli itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...