Mit főzzek ma? Almaleves, spenótos rakott padlizsán és vaníliakrémes töltött fánk finomkodik

Mi lenne, ha ma almalevest kanalaznátok, majd egy fantasztikusan ízgazdag kéksajtos-spenótos rakott padlizsánt ennétek főételnek, és egy töltött fánknak is jutna hely a gyomrotokban?

A farsangi időszakban fánkozzunk be, de az édesség előtt főzzünk levest és főételt is!

LEVES

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Még több vegetáriánus egytálétel itt!

DESSZERT

Még több fánk itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek