Mit főzzek ma? Almaleves, csirkemáj párizsias bundában és palacsinta a menü

A mai menüben olyan fogások szerepelnek, melyek a gyerekeket is leveszik a lábukról.

A mai menüben gyorsan elkészíthető almaleves szerepel, ezután jöhet egy csirkemájas fogás, majd egy isteni palacsintával zárjuk a sort, melyet azzal töltötök meg, amivel csak szeretnétek.

LEVES

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Még több májas húsétel itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...