Mit főzzek ma? Alföldi gulyás, egyszerű hortobágyi és diós palacsintatorony vár

Igazi kiadós, szombati levessel indítunk, amit a legfinomabb sós húsos palacsinta követ, és édes verzió zárja a sort.

A leves alföldi gulyás, a főétel hortobágyi palacsinta, a desszert pedig szintén pali, de diós!

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek