Mit főzzek ma? 2016.11.23. szerda

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ezúttal egy krémes brokkolilevest választottunk parmezános pirítóssal, tejszínes-chilis csirkét rengeteg mártásban, és igazi retro piskótatekercset - főztök velünk ma?

LEVES

Brokkolikrémleves parmezános pirítóssal

A receptet itt találod!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Tejszínes-chilis mártásos csirke

A receptet itt találod!

Még több húsételért kattints ide!

DESSZERT

Piskótatekercs Ágica konyhájából

A receptet itt találod!

Még több piskótatekercset itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk