Mit főzzek ma? 2016.11.08. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal póréhagymás karfiolkrémlevest hoztunk füstöltsajtos-spenótos tésztával, és egy kevert banános süteményt - főzzetek velünk!

LEVES

Póréhagymás karfiolkrémleves

A receptért katt ide!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Füstöltsajtos-spenótos tészta

A receptért katt!

Még több tésztát itt találsz!

DESSZERT

Banános kevert süti

A receptet itt találod!

Még több sütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk