Mit főzzek ma? Karfiollevestől, csirkés aprópecsenyétől és Dunahullámtól lesz tele a pocak

Mai háromfogásos menüajánlatunkban az a jó, hogy mindegyik étel hamar elkészül, na meg az is, hogy mindegyiknek mennyei az íze.

Ma ízletes karfiollevest kínálunk, melyet csirkés aprópecsenye kísér krumplival, desszertnek pedig egy igazán édes és krémes Dunahullámot készítünk.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos egytálétel itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek