Minőségi magyaros konyha a belvárosban - Megnyitott a Börze

A Börze 2017. augusztus elsején nyitott meg, a belvárosi Nádor utcában: igényes, izgalmasan újragondolt magyaros konyhával várja a betérőket.

A séfek, konyhai dolgozók közül többen megfordultak Angliában, Franciaországban is, így az itt elsajátított konyhatechnológiai ismeretekkel felvértezve kezdtek bele az itteni munkába - mondta el az ízHUSZÁR magazinnak Szelényi Zoltán, üzletvezető.

fotó: Stiglincz Gábor

A Börze nem csupán egy étterem, hanem delikátesz üzlet is. Válogatott borokat, minőségi szendvicskrémeket, chutney-kat, de akár parfümöket, szakácskönyveket is lehet itt vásárolni.

Az étterem nevét a Börzének helyet adó épülettel szemben álló egykori gabonatőzsdéről kapta. A századfordulós kávéházakat idézi a visszafogottan elegáns enteriőr, ami mégis kortárs összhatást kelt.

fotó: Stiglincz Gábor

A jelenleg is aktuális "soft opening" időszakban az étterem dolgozói és a vendégek is jobban megismerik egymást.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Nem fogod tudni abbahagyni ezeknek a tésztás videóknak a nézegetését

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Bejgli fatörzs

Gyorsan összedobható karácsonyi desszert, ízlés szerint arany, ezüst cukorgyöngyökkel, marcipán tobozzal, apró mézeskalácsfigurákkal még ünnepibbé varázsolhatjuk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...