Minden, amit érdemes RÁNTVA enni - mert sajnos jó magyarként függünk a panírtól

Ez a cikk a Nagy Bűnözés oltárán született. Úgy döntöttünk, nem bírjuk ki panír nélkül, és újra ráeszméltünk, hogy mi, magyarok mindent bebundázunk. Bizonyítékok következnek.

Tudjuk, hogy nem csak mi vagyunk panírmán nemzet, de akkor is kijelenthetjük, hogy a magyar háztartások és étlapok igen bőkezűen alkalmazzák ezt a konyhai technológiát. Tény, hogy idejétmúlt, tény, hogy egészségtelen, hiszen a bő olajban sült liszt-tojás-zsemlemorzsa nem annyira rost- és vitamingazdag vagy kalóriamentes, mint kéne, de az iskoláját, ha annyira jó.

via GIPHY

A panír az, amit MINDENKI szeret, amitől még egy semmilyen tök is ehetővé válik egy gyerek számára, és amitől az önmagában is tökéletes hortobágyi palacsinta is eljut a Nirvánáig.

Ellenállhatatlan, ez egy axióma, visszafordíthatatlan, örök igazság, és ezen egy trendi egészségtudatos diéta sem fog tudni változtatni.

HÚSOK:

Mert hát ki szerint jobb egy natúr csirkemell szárazan és íztelenül, mint tocsogó panírban? Ahw.

Ezeket olvastad már?

HALAK:

Egy jó bundázott pontypatkó karácsonykor, tartárral, nyilván, és mindenki boldog.

{ KEPDOBOZ = 1, 3}

{ KDKEP = 227346, kép_útvonal }{ KDKEP = 205954, kép_útvonal }
{ KDKEP = 27640, kép_útvonal }
{ KDKEP = 56658, kép_útvonal }

ZÖLDSÉGEK:

Hát nehogy már meghagyjuk őket tök egészségesen: cukkini, patisszon, gomba, hagyma, karfiol, van itt minden, ami bundát kaphat.

{ KEPDOBOZ = 1, 3}

{ KDKEP = 56298, kép_útvonal }{ KDKEP = 261466, kép_útvonal }
{ KDKEP = 107197, kép_útvonal }
{ KDKEP = 1571, kép_útvonal }

GYÜMÖLCSÖK:

Mert hát ha már lúd, legyen kövér. Banán, szilva, barack, alma.

{ KEPDOBOZ = 1, 3}
{ KDKEP = 2046, kép_útvonal }{ KDKEP = 1715, kép_útvonal }
{ KDKEP = 109425, kép_útvonal }
{ KDKEP = 25111, kép_útvonal }

PALACSINTA:

Ez már a gyönyör felé vezető út első lépcsőfoka: leginkább sós, és sokszor maga a hortobágyi az, ami panírköntöst kap, de akár édes is lehet!

Ezeket olvastad már?

SAJT:

A rántott sajt a legtöbb magyar vendéglő étlapján még ma is a vegák megmentője.

Ezeket olvastad már?

MINDEN MÁS:

Tejbegríz, töltött káposzta (!), avokádó, te jó ég!

Ezeket olvastad már?

ééééééééééééééééés a RÁNTOTT PÁRIZSI! Legjobb főzelékfeltét ever:

Kell még mondanunk bármit is? Szánkban érezzük az áltisis menzát.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...