Kevés olyan embert ismerünk, aki ne szeretné a reszelt sajtot a tésztáján, vagy a finom, olvadt változatot egy egytálétel tetején. Sajtot reszelni még egy amatőr szakács is tud, feltéve, hogy sikerül a megfelelő sajtfajtát beszerezni erre a célra. Vagy nem így van? Nos, lehet eddig mindannyian rosszul reszeltük a sajtot, legalábbis ha ebből a felvételből indulunk ki:
A módszer egyszerű: az álló sajtreszelőt el kell fektetni, és úgy kell reszelni a sajtot, majd egy tálba tenni. Az igazat megvallva, mi sem gondoltunk még erre, pedig annyira kézenfekvő.
Sajtos kedvenceink:
Az már más kérdés, hogy ez a trükk mennyire válik be mondjuk a négyszögletű sajtreszelőnél, vagy hogy a reszelés során mennyi sajt végzi majd a konyhapulton.
Ezeket olvastad már?
Az egyetlen trükk az eltömődött lukú sajtreszelődhöz
Mindig betömődik sajtreszelés után a reszelőd? Minden lukból egyenként kell kisúrolnod, ami beleragadt? Ezzel a természetes anyaggal megoldhatod ezt a gondodat.
Brecz JuditA 7 legnagyobb krumplipüréBAKI
Szeretitek a krumplit? És a krumplipürét? Volt, aki nemmel válaszolt? Itt van 5 tipp, hogy ne is rontsátok el...
Brecz Judit14 idegesítően igaz kajatény, amivel sajnos tényleg nem lehet vitatkozni
Mert van, ami szinte mindig bevonzza Murphy törvényét. Mondjuk a tökéletesen érett avokádó megtalálása, vagy hogy egyszer végre eltaláld, mennyi tésztát kell kifőznöd.
Brecz Judit25 oltárian sajtos ételrecept
A mennyei sajtoknak se szeri, se száma: válaszd az ízlésednek és pénztárcádnak legkedvezőbb sajtfajtát! Ha már ott a konyhádban, kezdődhet a varázslat!
Nosaltyvia Metro