Milyen lenne a cordon bleu, ha a Burger Kingben készítenék? - HÁT ILYEN!

A következő néhány hónapban egy új szendvicset tesztel az amerikai gyorsétteremlánc. Kitudja, lehet Magyarországra is eljut.

A rántott hús reneszánszát éli nemcsak hazánkban, hanem a világ számos pontján. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a nagyobb gyorséttermek is rendre probálják belecsempészni a panírozott húsokat a szendvicseikbe. (A KFC-nek nyilván könnyű dolga van.) A Burger King most egy népszerű fogást, a cordon bleut gondolta újra egy szendvicsben. S hogy milyen szerintük az étel, íme...

A Cordon Bleu szendvicsben rántott csirke van, sonkával, mozzarella sajttal és borsos paradicsomszósszal. A szendvicset egyelőre öt dollárért (1380 forint) lehet kapni az Egyesült Államokban, de tervezik, hogy a következő hónapokban máshol is kipróbálják. Mondjuk Magyarországon?

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Legújabb receptek

Sütőben sütött currys irdalt hekk

Ha finom, ropogós hekket szeretnénk, akkor ez az étel remek választás. Nem kell olajban megsütni, hisz így is épp olyan nyálcsorgató sült halat kapunk.... :-))

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...