Mila Kunist és Ashton Kutchert most meg Szentendrén látták egy Kádár-kori étteremben

Őszig a fővárosban vannak, mivel Kunis itt forgatja új filmjét - férje pedig elkísérte a gyerekekkel. Hétvégén épp Szentendrén látták őket ebédelni. Pár lesifotó is készült!

A Mammutos Spar és a Starbucks után most hétvégén a szentendreiAranysárkány étteremben látták Mila Kunist férjével, Ashton Kutcherral.

A Kádár-kori Magyarország 1977-ben nyílt első privát vendéglőjében kapták el a sztárpárt - az étterem büszke tulajdonosai a Facebook-on osztották meg az örömteli híreket hála az éppen ott tartózkodó amerikai vendégeknek, akik lőttek pár lesifotót a nyugodtan étkező párról, sőt, üdvözölték is egymást honfitársaikkal.

A férj amúgy tejesen természetesen, közvetlenül jön-megy a városban, testőrt sem kér maga mellé - legyetek résen, hátha kiszúrjátok Ti is!

Egy kis szunyókálás is beleférhet ebéd után.

És íme a pár a főleg magyaros fogásokat felvonultató étteremben.

Ezeket olvastad már?

21 agyament fotó a közértből

Hogyan érintene, ha kibontanád kedvenc halacskás sós ropogtatnivalódat, és látnád, hogy a gép nem vágta ki rendesen a formákat. Nagyon beteg élelmiszerfotók jönnek, figyelj!

Nosalty

via:szeretlekmagyarországcímlapfotó:instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...