Mikuláscsoki helyett apró ajándékokat a zsákba!

Mindjárt itt a Mikulás! Kipucolták a gyerekek a csizmájukat? De vajon mi kerüljön bele? Nem feltétlenül csak csokoládé.

Mára valahogy átalakultak a szokások. Régen dió, mogyoró, narancs vagy aszalt gyümölcs bújt meg a tiszta csizmácskákba rejtett zsákban. Rendben, hogy manapság, a szélsebesen rohanó világunkban nem érünk rá semmire, és egyszerűbb beszaladni egy boltba, besöpörni az aktuális ünnepre kialakított és feltöltött polc édességtartalmát a kosarunkba, de mi lenne, ha ez idén másképp alakulna?

Ezeket olvastad már?

Rendelj apró ajándékokat a Jófogás oldaláról, és lepd meg ezekkel a kicsiket. Itt találsz mindenkinek az ínyére valót. A sebesség megszállottjainak mini versenykocsikat, a hercegnőknek csatot és hajpántot. A leendő állatorvosoknak macit és orvostáskát, a tűzoltóknak locsolóautót, a kis barkácsoknak műanyag kalapácsot és csavarhúzót, az őslénykutatóknak pedig válassz a gumifigurák közül tyrannosaurus rexet vagy brontosaurust.

A csokis édességet te is elkészítheted, ehhez szolgálunk most pár ötlettel. Guruljon mellé pár szem mandarin, és kússzon be egy minijáték a zsákba. Így lesz teljes az ajándékcsomag és a gyerekek öröme! (x)

Keress szövet mikulás csizmát gyermekeidnek a Jófogás oldalán itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...