Bezár egy Michelin-kalauz által is ajánlott budapesti étterem

Az étterem csapata egy Facebook-posztban jelentette be, hogy bezárnak.

Bezár a budapesti Pasztell Étterem, amit még a neves étteremkalauz, a Michelin Guide is jó szívvel ajánlott – számolt be a hírről az nlc.hu oldala

A Szent István Bazilikától két perc sétára található ez az elegáns, kortárs étterem, ahol a csúcstechnológiával felszerelt látványkonyhában a séfek modern magyar ételeket készítenek olaszos beütéssel. A kiszolgálás figyelmes, és jó tempóban zajlik

– ez olvasható a Michelin Guide ajánlásában az V. kerületi Pasztell Étteremről.

Az étterem a Bajcsy-Zsilinszky út egyik ékkövének számított

A Pasztell stílusos, nappaliszoba hangulatú berendezéssel, gyönyörű kortárs festményekkel, világhírű limoges-i porcelán terítékkel és lenyűgöző látványkonyhával várta vendégeit. Erdei János séf és az étterem csapata az elmúlt évek során rengeteg energiát fektettek abba, hogy szélesebb körben is megismerjék a Pasztellt. Ezért hatalmas öröm volt számukra, amikor bekerültek a Michelin-kalauzba, amit a Michelin-csillag előszobájaként is szokás emlegetni.

Még lesz folytatás

A Pasztell csapata az étterem Facebook-oldalán jelentette be a bezárásról szóló hírt. Az nlc.hu és a posztban leírtak alapján azonban úgy tűnik, hogy most csak egy fejezet zárult le az étterem életében, és folytatás várható. Egyelőre azonban bezár a Michelin-kalauzban is ajánlott egyedi hangulatú étterem.

Címlapfotó: Pasztell Restaurant / Facebook

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...