Bezár egy Michelin-kalauz által is ajánlott budapesti étterem

Az étterem csapata egy Facebook-posztban jelentette be, hogy bezárnak.

Bezár a budapesti Pasztell Étterem, amit még a neves étteremkalauz, a Michelin Guide is jó szívvel ajánlott – számolt be a hírről az nlc.hu oldala

A Szent István Bazilikától két perc sétára található ez az elegáns, kortárs étterem, ahol a csúcstechnológiával felszerelt látványkonyhában a séfek modern magyar ételeket készítenek olaszos beütéssel. A kiszolgálás figyelmes, és jó tempóban zajlik

– ez olvasható a Michelin Guide ajánlásában az V. kerületi Pasztell Étteremről.

Az étterem a Bajcsy-Zsilinszky út egyik ékkövének számított

A Pasztell stílusos, nappaliszoba hangulatú berendezéssel, gyönyörű kortárs festményekkel, világhírű limoges-i porcelán terítékkel és lenyűgöző látványkonyhával várta vendégeit. Erdei János séf és az étterem csapata az elmúlt évek során rengeteg energiát fektettek abba, hogy szélesebb körben is megismerjék a Pasztellt. Ezért hatalmas öröm volt számukra, amikor bekerültek a Michelin-kalauzba, amit a Michelin-csillag előszobájaként is szokás emlegetni.

Még lesz folytatás

A Pasztell csapata az étterem Facebook-oldalán jelentette be a bezárásról szóló hírt. Az nlc.hu és a posztban leírtak alapján azonban úgy tűnik, hogy most csak egy fejezet zárult le az étterem életében, és folytatás várható. Egyelőre azonban bezár a Michelin-kalauzban is ajánlott egyedi hangulatú étterem.

Címlapfotó: Pasztell Restaurant / Facebook

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...