Így alakult az első találkozás a leváltott Sárközi Ákos és a Konyhafőnök zsűritagjai között

A Michelin-díjátadón Magyarország legnívósabb éttermeinek tulajdonosai vehettek részt, így a korábbi konyhafőnökös zsűritag, Sárközi Ákos a műsor aktuális séfeivel nézhetett farkasszemet.

Ahogy azt mi is megírtuk, december 10-én fény derült a Michelin Guide listájára, melyben a legnevesebb magyar éttermek sorakoznak fel. A díjátadó tartogatott meglepetéseket, hiszen egy új vidéki étterem is csillagos lett, A Konyhafőnök című műsor korábbi zsűritagja, Sárközi Ákos pedig most először tartózkodott egy térségben az új zsűritagokkal.

Sárközi Ákos
Sárközi Ákos még a Konyhafőnökben/ Fotó: RTL/Tulok András

Mint arról mi is hírt adtunk, a 11. évadban már nem láthattuk viszont a Konyhafőnök korábban állandó zsűritagját.

Sokáig hintában voltam, én azt éreztem, hogy oké lesz, mennem kell, de szeretnének változásokat, és az utolsó pillanatig azt hittem, leszek A Konyhafőnökben. De a forgatás megkezdése előtt két héttel, amikor már megvolt az utódom vagy utódaim, akkor tudtam meg, hogy nem kell mennem 

– árulta el a Blikknek.

Helyére Kaszás Kornél, a Babel Budapest étterem vezető séfje, illetve Tóth Szilárd, a SALT étterem vezetője és társtulajdonosa került, aki a világ 100 legjobb séfje között szerepel a The Best Chef listáján.

Az eseményen először jelent meg együtt Sárközi Ákos az új zsűritagokkal, ráadásul a 4 sztárséfről (hiszen Rácz Jenő maradt a zsűriben) közös fotó is készült, amit Rácz Jenő 24 órán át elérhető Instagram sztoriban osztott meg.

A séfek mindegyike megtarthatta csillagát, Rácz Jenő pedig elismerő szavakkal méltatta séftársait Instagramján.

Forrásunk volt.

Címlapkép: RTL/Tulok András


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!