A tunkolás az evés legjobb része, erre sikerült rádöbbennünk, ezért végig is kérdezgettük egymást, ki mit szeret leginkább. A válaszok csak néhol voltak meglepőek.
"Paprikáskrumpli, lecsó - otthon a lábasból. És amikor nyáron bográcsozunk, és estére a bogrács alján ottmarad a legsűrűbb cucc, na azt. Fehérkenyérrel."
/Jucus, dietetikus szakértő
"Én mindent lábasból szeretek enni, nem szeretek tányérba kimerni semmit, az az igazság."
/Andris, főszerkesztő
"Én a jófajta olasz éttermekben szeretem, amikor jó minőség olívaolaj van az asztalon frissen sült pizzakenyérrel, mindenkinek van saját tányérja, és kitunkolhatod az olajat a tányérból. Rá nagyszemű só, frissen őrölt bors és pici citrom kerül - és mindezt otthon is meg lehet csinálni, az a legjobb benne!"
/Gréti, szerkesztő
"Lecsó. Az utolsó falatok a lábas alján, amikor beledobod a fehérkenyered, rászúrod a villára, és végigtunkolod az egészet. Igaziból ezt bármivel, ami szaftos. Pörkölt, bableves, de szendvicskhez evett paradicsomcikkelyek kifolyt levét is felitatom kenyérrel. Volt egy ismerősöm, aki ezen szabályosan felháborodott, mert hogy szerinte egy tányér sosem elég steril ehhez, hiszen MOSOGATÓSZERES."
/Juci, újságíró
Igazi tunkolós kaják:
"Az én családom nem szeret tunkolni."
/Petra, újságíró gyakornok "
"Lilakáposzta - amikor megfőzöd, és a végén a levét kitunkolod kenyérrel a lábasból."
/Konrád, újságíró
"Már nagyon semmit, kinőttem. De régen a babfőzeléket és a halászlevet."
/Kaba, grafikus
"Csilisbab és paprikáskrumpli. Szigorúan lábasból."
/Dalma, kampánymenedzser
Vélemény? Nálatok mi a helyzet e téren?
Ezeket olvastad már?
27 ország reggelije képekben - nagyon fura, hogy egyesek miket...
Az ember imád kukkolni - azt is szeretjük tudni, mit eszik a másik, így ezek a reggelikről készült fotók 27 különböző országból szerintünk érdekelnek majd!
Brecz JuditAz egyik leghasznosabb videó, amit valaha láttál - így oltsd...
A videó, amire egyöntetűen hőköltünk hátra a szerkiben - lényegretörő, rövid, tényleg hasznos és meglepő. Így, és csakis így kell égő olajat oltani!
Brecz Judit16 édesség a '80-as évekből, ami feltépi az emlékeidet
Mikor megláttuk ezeket a fotókat, egy emberként sírtunk fel az örömtől, az emlékektől, és a "régen minden jobb" volt érzésektől, amik feltörtek. Nosztalgiázzatok velünk!
Brecz Judit15 sunyi trükk, amitől a reklámokban annyira hihetetlen guszták az...
Aki az ételreklámoktól nem lesz éhes, az vagy most evett, vagy gumiból van. Lágyan folyik a csokoládé, krémes a tejszín, ropog a hamburgerzsömle, szisszen a kólásdoboz.
Brecz Judit