Mi ezeket a kajákat szeretjük legjobban tunkolni - és Ti?

Tunkolni annyira jó, annyira szeretjük, ciki nem ciki, lábasból. 

A tunkolás az evés legjobb része, erre sikerült rádöbbennünk, ezért végig is kérdezgettük egymást, ki mit szeret leginkább. A válaszok csak néhol voltak meglepőek.

"Paprikáskrumpli, lecsó - otthon a lábasból. És amikor nyáron bográcsozunk, és estére a bogrács alján ottmarad a legsűrűbb cucc, na azt. Fehérkenyérrel."

/Jucus, dietetikus szakértő

"Én mindent lábasból szeretek enni, nem szeretek tányérba kimerni semmit, az az igazság."

/Andris, főszerkesztő

"Én a jófajta olasz éttermekben szeretem, amikor jó minőség olívaolaj van az asztalon frissen sült pizzakenyérrel, mindenkinek van saját tányérja, és kitunkolhatod az olajat a tányérból. Rá nagyszemű só, frissen őrölt bors és pici citrom kerül - és mindezt otthon is meg lehet csinálni, az a legjobb benne!"

/Gréti, szerkesztő

"Lecsó. Az utolsó falatok a lábas alján, amikor beledobod a fehérkenyered, rászúrod a villára, és végigtunkolod az egészet. Igaziból ezt bármivel, ami szaftos. Pörkölt, bableves, de szendvicskhez evett paradicsomcikkelyek kifolyt levét is felitatom kenyérrel. Volt egy ismerősöm, aki ezen szabályosan felháborodott, mert hogy szerinte egy tányér sosem elég steril ehhez, hiszen MOSOGATÓSZERES."

/Juci, újságíró

Igazi tunkolós kaják:

"Az én családom nem szeret tunkolni."

/Petra, újságíró gyakornok "

"Lilakáposzta - amikor megfőzöd, és a végén a levét kitunkolod kenyérrel a lábasból."

/Konrád, újságíró

"Már nagyon semmit, kinőttem. De régen a babfőzeléket és a halászlevet."

/Kaba, grafikus

"Csilisbab és paprikáskrumpli. Szigorúan lábasból."

/Dalma, kampánymenedzser

Vélemény? Nálatok mi a helyzet e téren?

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk