A mézeskalács házikó már uncsi, itt az Oreo ünnepi alternatívája

Itt a tökéletes opció azoknak, akik nem akarnak a mézeskalács sütésével szórakozni, de szeretnének egy cuki karácsonyi házikót az otthonukba.

A mézeskalács házikó a karácsonyi hangulat elengedhetetlen része. Illata belengi az egész lakást, és ékes dísze az ünnepi asztalnak. Az egyetlen probléma vele, hogy nem mindenki akar és tud a konyhában tölteni órákat, míg a házikó falai, teteje megsül és a cukros tojásfehérje megköt. Ha ennyire macerás az elkészítése, akkor miért nem vásárolunk inkább Oreo-házikót?

Az Egyesült Államokban gondoltak azokra, akik inkább ezt választanák a klasszikus mézeskalács helyett. Előre sütött csokis kekszből, cukormázból, mini Oreokból, és cukorkákból elkészíthető ez a csodásan finom alternatíva, amihez még kekszből készült hóember is jár:

Némi kézügyességet ennek a házikónak az elkészítése is igényel, de nehéz elképzelni, hogy sokáig egyben marad a remekmű. A gyerekek valószínűleg még karácsony előtt lelopkodják róla a krémes kekszdarabokat.

Az Oreo házikója október közepétől kapható az amerikai boltokban, de az Amazonról is beszerezhető 24,99 dollárért, azaz kb. 7400 forintért.

Ezeket olvastad már?

via FoodandWine

Címlap

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...