Meseszép konyhák a világ minden tájáról - ezeket mindenképp látnod kell!

Kíváncsi vagy, hogy néz ki egy konyha Marokkóban, Argentínában vagy épp Kínában? Megmutatjuk! 

A skandináv minimalista stílust valószínűleg mindenki ismeri, van, aki kifejezetten kedveli, és ennek megfelelően alakította ki az otthonát. Most olyan konyhákat mutatunk, ami kicsit túlmutat az északiak stílusán.

Marokkó

Otthonos konyha, ahol természetesen visszaköszön a marokkói kultúra is.

Kína

Kínához mérten természetesen nagyon modern, részleteibe nem belemenő konyháról beszélünk.

Argentína

Egyszerűség minden szegletében, ami valahol nagyon is szerethető.

Portugália

Az éghajlathoz igazodva a főszerep a növényeké és a természeté.

Mexikó

Kicsit hektikus, mégis szerethető. Pár elemet azért likvidálnánk, de összességében nem is rossz!

Spanyolország

Részleteiben hasonszőrű, mint a mexikói, de lényegesen letisztultabb.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...