Mesés LeCreuset edények Valentin-napra. Vigyázat, nehéz ellenállni nekik!

A LeCreuset csodás, szív alakú edényekkel készül Valentin-napra. Akad köztük öntöttvas sütőedény, de szilikon-edényalátét is.   

Legyünk őszinték, a Valentin-nap nem nem pusztán a szerelem ünnepe, hanem a költekezésé is. Sokaknak február 14-e pompás lehetőség arra, hogy vásárlásra csábítsák az érzelmeseket, és mindazokat, akik úgy érzik, a Valentin-nap szuper ürügy arra, hogy büntetlenül rózsaszín szíveket, fodrokat, és egyéb "klasszikusan lányos" dolgot szerezzenek be - akár saját maguknak.

A francia LeCreuset jó minőségű, és borsos áron forgalmazott konyhai edényeiről híres, na meg arról, hogy az ő öntöttvas főzőedényük volt egykor a legendás Julia Child kedvence is. A cég az idei Valentin-napot is "teljes fegyverzetben, nehéztüzérséggel" várja. Ajánlatukban több, mint 10 különböző, szív alakú termék található. Többek között öntöttvas sütőedények, szilikonos és tapadásmentes sütőformák, felfújtak készítésére szolgáló kis kerámiaedények, de még egy fondükészlet is szerepel a kínálatban.

A legdrágább tétel a listán egy öntöttvas sütőedény, ami 36 ezer forintba kerül, a legolcsóbb pedig egy 2500 forintos, szilikon-edényalátét.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Íme, a legkülönlegesebb olasz tészta, amit még Jamie Oliver sem tud elkészíteni - pedig próbálta!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...