Mesés alkotással nyert aranyérmet a komáromi cukrász a neves világversenyen

Podmaniczky Krisztina, magyar cukrász nyerte a nemzetközi cukrászolimpiát. Nézd meg az alkotását!

Az IKA Kulináris Olimpiát magyar siker zárta a németországi Stuttgartban, ahol Podmaniczky Krisztina, magyar cukrász vitte el az aranyérmet – írta meg az elképesztő eredményt az nlc.hu. Az alkotása egy teljesen élethű idős férfit mintázott egy kedves majommal a vállán.

Krisztina Komáromból érkezett a rangos eseményre, és Facebook-oldalán végig követni lehetett az eseményeket, így az aranyérmet és a művet is megosztotta az érdeklődőkkel. A kemma.hu-n olvasható, hogy nem ez volt az első szereplése nemzetközi versenyeken, 2014-ben és 2018-ban is első helyezett lett Luxemburgban, a világbajnokságon.

A cukrász a mai napon jelentette be azt is, hogy egy bronzérem boldog tulajdonosa is lett.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Podmaniczky Krisztina Facebook

via és via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...