Ételek, amiket egy volt mentős nem adna az 5 év alattiaknak

Vannak olyan élelmiszerek, melyek különösen veszélyesek lehetnek a kisebbek számára, hiszen akár fulladást is okozhatnak.

Nikki Jurcutz korában mentőápolóként dolgozott, manapság pedig azzal segíti az embereket, hogy a neten olyan tartalmakat oszt meg, melyek hasznosak lehetnek a szülőknek, és akár életeket is menthetnek.

Tiny Hearts Education nevű Instagram-oldalon most megosztotta, melyek azok az ételek, melyeket nem adna 5 év alatti gyerekeknek, mivel azok könnyedén fulladást okozhatnak.

Egyes ételek alakjuk, textúrájuk és méretük miatt nagyobb kockázatot jelentenek a fulladás szempontjából. A listámon azok az ételek szerepelnek, amelyeket nem adnék a gyerekeimnek egészen addig, amíg be nem töltik az ötödik életévüket, kinőtt az összes foguk, és testfejlődésüknek köszönhetően képesek megrágni és lenyelni ezeket az ételeket.

Forrásunk volt.


Még több a gyerekek étkeztetésesről:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!