Megválasztották az ország legjobb mentes helyeit

Több kategóriában is kihirdették a nyertest, így az érintettek kedvükre válogathatnak a vendéglátó egységek között.

Paleo, vegán, cukormentes, regenor, tejfehérjementes, laktózmentes és gluténmentes ételeket gyártó, vendéglátó és forgalmazó helyek – amelyek megoldást nyújtanak a különböző ételérzékenységek, valamint a tudatos életmód kihívásaira – gyűjteménye a menteshelyek.hu weboldal.

Megválasztották az ország legjobb mentes helyeit

A portál Facebook-oldalán szavaztatta meg a legjobb mentes helyeket, összesen 11 kategóriában voksolhattak a követőik.

Nézzük, kik lettek a nyertesek:

Cukrászda: ZsóFree (Szentendre)

Kávézó: Cafe Spirit (Siófok)

Bolt: Boldog Föld (Budapest)

Pékség: Gluténmentes Pékség – Diétázók Boltja (Eger)

Bár: Bonita Studio (Siófok)

Webshop: Nekem a Balaton – Nánásiék (Balatonakarattya)

Bisztró: 36 Bisztró (Óbuda)

Étterem: Tökmag Vegan Street Food (Budapest)

Fagylaltozó: Füredi Korzó Fagyizó (Balatonfüred)

Drogéria: Müller – Árkád (Budapest)

Szálloda: Két Korona Konferencia és Wellness Hotel (Balatonszárszó)

A kategóriák győztesei egy éven át viselhetik a “Menteshelyek kedvenc helye” címet.

Forrásunk volt.

Címlapkép: 36 Bistro/Facebook


Hírek, újdonságok, érdekességek:

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

5 medvehagyma-lelőhely országszerte, ha te magad szednéd

A medvehagyma igazi tavaszi csemege, ami remekül feldobja a már megszokott ízeket, ezért érdemes belecsempészni néhány ételbe, legalább kísérletező jelleggel. Március vége és április eleje hagyományosan a medvehagymaszezon legmeghatározóbbja, szóval irány az erdő, ha magad szednéd!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!