Menő rózsaszín éttermek, ahol nem csak a kislányok érzik jól magukat

Minél több helyen jelenik meg a rózsaszín, annál kevésbé érezzük genderspecifikusnak. Világszerte nem egy étterem enteriőrje pompázik ebben a meleg és ragyogó színben. 

Restaurant Citroën étterem / Amsterdam

Itt az ideje, hogy megszokjuk a "Millennial Pink"-nek nevezett színt, és leszámoljunk azzal az elképzeléssel, miszerint a rózsaszín elválaszthatatlanul a nőiességhez kötődik.

PIETRO NOLITA étterem / New York

Akár szeretjük ezt a tendenciát, akár nem, ez a himalájai sóra emlékeztető, halvány árnyalatoktól a céklában pácolt füstölt lazac ragyogó bordójáig terjedő színskála egyre népszerűbb, és nem egyszer teljes enteriőrök kialakításában is nagy szerepet kap.

The Gallery at Sketch étterem / London

A New York-iThe MP Shift nevű designercég társalapítója, Anna Polonsky a Bon Apetitnek elmondta, sok nagy hatású designer és befolyásos cég elkezdte használni ezt a színt, a többiek pedig követték a példájukat.

abcV étterem / New York

A tervező amúgy kedveli a rózsaszínt, semleges, androgün színnek érzi. "Minél több helyen látjuk ezt a színt, annál kevésbé érezzük nemspecifikusnak" -tette hozzá Polonsky.

NANAN cukrászda / Wroclaw, Lengyelország

A belsőépítész ezzel együtt saját munkáiban még visszafogottan használja a rózsaszínt, mert egyelőre még "ki tudja verni a biztosítékot" egyeseknél.

June’s All Day étterem / Austin, Texas

A képeken látható éttermek tervezői Polonskyval ellentétben nem óvakodtak a rózsaszín használatától.

A Hotel Mondrian bárja / London

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Ezek a sütik nem egy éhes szájban végezték - Mi lett velük?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...