Mennyei, vaníliás-alkoholos csoda vegánoknak - de nem csak nekik!

Hófehér, lágy és selymes - na meg persze van benne egy kis alkohol is. Vajon mi lehet ez a mennyei csemege?

A Bailey's kávés krémlikőr sokunk kedvence, de ezt az italt bizony azok, akik komolyan veszik a vegán életformát, nem fogyaszthatják, mert tejszín is van benne. A cég viszont most gondolt az állati eredetű élelmiszereket nem fogyasztó vásárlóikra is, ugyanis egy minden ízében növényi összetevőket tartalmazó italt dobtak piacra az Egyesült Királyságban.

A mandulatejjel, mandulakivonattal, nádcukorral, tisztított vízzel és igazi vaníliával készülő Bailey's az elegáns, "Almande" névre hallgat.

A cég korábban már próbálkozott egy mandulalikőrrel, de abba került méz és méhviasz is - ezeket pedig vegánok nem fogyaszthatják.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Nem hiszed el, hogy ezek a csirkék valódiak! - 17 nem mindennapi szárnyas

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!