5 hiba, ami a ropogós melegszendvicset szottyossá teszi

Minden ételnek megvannak a maga kötelező attribútumai, a melegszendvics esetében ez a ropogós alj, szaftos belső és sajttal nyúló tető. Persze nem mindig tudjuk ezt a tökéletes formát elérni, nézzük, milyen hibák választanak el a tökélytől.

Amikor melegszendvicset sütünk, lehet, hogy nem figyelünk oda minden apró részletre, hiszen csak egy gyors, könnyű vacsorát szeretnénk összedobni az otthon éppen fellelhető alapanyagokból. Pedig megéri egy kicsit foglalkozni ezekkel a részletekkel, ugyanis rajtuk múlik, hogy a melegszendvicsünk egy egyszerre ropogós és szaftos, sajtosan olvadozó csoda lesz, és nem egy elázott, puha, málladozó kenyérhalom. Nézzük a legfőbb hibákat!

A gelériában megnézheted az összes bakit:

Pórbáld ki az okosságokat az alábbi recepteknél:

Pizzaszendvics

Ha szeretitek a pizzát, akkor ezt a mozzarellás-paradicsomszószos-pepperonis-sonkás-szalámis melegszendvicset mindenképp ki kell próbálnotok – így fest nálunk egy nagyon extrás ...

Retró sonkás melegszendvics

Bár a túl sok konyhai ketyere fölösleges, egy valódi NDK-s melegszendvicssütő minden háztartásban jól jön. Retró sonkakrémes melegszendvicset például csak ilyen csodamasinával lehet ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tanács, amit érdemes megfogadni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...