Megváltozott az ALDI nyitvatartása

Az ALDI az elmúlt napokban több változtatást is bevezetett a vásárlók és a dolgozók védelmének érdekében – legutóbb a nyitvatartási időt változtatták meg.

A koronavírus miatt rövidített nyitvatartási idővel várják a vásárlókat az ALDI boltok - vette észre a szupermarketlánc hivatalos oldalán az új információkat a Pénzcentrum.hu. A népszerű szupermarketlánc döntését a vásárlók és a dolgozók érdekében hozta meg, így múlt hétfő óta már a következő nyitvatartás szerint működnek a diszkontok:

  • Hétfőtől-Szombatig: 08.00-19.00-ig
  • Vasárnap: 08.00-18.00-ig.

Az új nyitvatartási időről az ALDI országos ügyvezető igazgatója, Bernhard Haider azt nyilatkozta a Facebookon:

,,Az új nyitvatartási rend mindannyiunk érdeke. Az egészségmegőrzés mellett célunk, hogy csökkentsük munkatársaink leterheltségét mind a boltokban, mind a központi raktárban, és továbbra is a megszokott színvonalon szolgáljuk ki Önöket. Az intézkedés bevezetésével több idő jut majd polcaink feltöltésére, a vásárlói igények kielégítésére. Az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemezni fogjuk, és szükség esetén döntésünket felülvizsgáljuk."
A hivatalos tájékoztatás szerint a másik fontos, vásárlókat és dolgozókat egyaránt védő intézkedés a pénztárakhoz felszerelt védőplexik bevezetése.

via Pénzcentrum.hu

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...