2019 januárjától két klasszikus csoki változik, mégpedig úgy tűnik, előnyére. A Mars és a Snickers csokik kevesebb cukrot és több proteint fognak tartalmazni.
Minden csokiban plusz 10 gramm protein és 40%-al kevesebb cukor lesz.
Nem csak ezek a termékek, hanem a Mars Wrigley cég más csokijai, így aTwix, Milky Way Crispy Rolls és a Ripples is csökkentett cukortartalommal és megnövelt proteintartalommal fog forgalomba kerülni.
A vállalat azt tervezi, hogy a közeljövőben a jól ismert márkákon kívül olyan csokikat is piacra fog dobni, amelyeknek az energiatartalma nem haladja meg a 100 kalóriát.
A változás úgy tűnik, egyelőre csak a brit piacot érinti, és illeszkedik a szigetország kormányának azon törekvéséhez, hogy egészségesebben éljenek a túlsúlyos britek.
Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
"A nagyanyáinktól hozott, sallangmentes konyha az őszinte gasztronómia"