Tönkrement az ország legjobb lángososa. A Súgóparti lángossütőt néhány hete választották az ország legjobb lángosozójának, a tulajdonos azonban kénytelen volt bezárni a boltot, mivelkevés volt ahhoz a vendég, hogy tisztességesen megélhessen a vállalkozásából - írja a Bors.
Szabó Richárd, a Sugovica partján tálalható büfé tulajdonosa úgy döntött, hogy a Lángosvoks internetes versenyen nyert fődíjat, az 500 liter étolajat rászorulók között osztja szét. A férfi bízik abban, hogy a hely új tulajdonosra talál, aki ugyanolyan emberségesen fogja üzemeltetni a büfét, ahogy ő.
Lángosreceptek mindenkinek:
Szabó Richárd egyébként nem csak a lángosozójáról híres Baján, hanem a jótékonykodásról is.Már szervezi a Házhoz megy a Mikulás elnevezésű karácsonyi programot, és egy alapítvány létrehozását a bajai családokért.
Ezeket olvastad már?
Kiderült, ez a lángossütő az ország legjobbja
A magyar lángosrajongók egy bajai lángosozót választottak idén a legjobbnak.
Nosalty13 ropogós strandos lángos otthon elkészítve
Nem kell feltétlenül strandra mennünk ahhoz, hogy lángost lakmározzunk. Minimális erőbefektetéssel te is elkészítheted, biztosan finomabb lesz, mint a "parti" verzió.
Nosalty12 ellenállhatatlan krumplis lángos
A lángos a nyár alapkelléke, hiába olajos és nehéz étel, muszáj minimum egyszer befalnunk egyet a strandon - vagy otthon elkészíteni! Most krumplisakat mutatunk:
Nosalty5 ok, amiért teljes hülyeség fokhagymanyomót használni
A fokhagymanyomó szerintünk sem az élet főbb találmányai közé tartozik, főleg, ami a tisztítását illeti. Na de mi az azmég, ami miatt nem éri meg?
Brecz Judit