“Unatkoztunk, ezért úgy döntöttünk, hogy péntektől vasárnapig, 9 és 16 óra között bent fogunk kávézni. Aki erre jár beugorhat egy elviteles kávéra, kakaós csigára, vagy egy pohár italra!” – közölte Facebook-oldalán Eger egyik legnépszerűbb kávézója, a Csernus Imre nevéhez köthető Depresso Kávéház és Étterem.
Csernus Imre kávézójának újranyitását az Egri sztorik vette észre, a hírportál szerint ezzel a híres magyar pszichiáter ugyancsak csatlakozik a lengyel, német és olasz vendéglátósok mozgalmához, amelyek megelégelték, hogy az állam korlátozza működésüket, mégsem támogatja őket elégségesen fennmaradásukban.
Közzétette: Depresso Étterem és Kávéház – 2021. január 21., csütörtök
A Depresso egészen eddig zárva tartott a korlátozások miatt, a most hétvégi nyitást pedig elvileg sem akadályozza, tekintve, hogy a kávézóban csak elvitelre lehetséges vásárolni, és a vírusvédelmi előírásoknak megfelelően csakis maszkban lehet belépni a vendéglátóhelyre.
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!
Ezeket olvastad már?
Döntött a Nébih: ez a két anyag együtt nem érintkezhet...
Illegális a műanyagot és bambuszt együttesen tartalmazó termékek forgalmazása a Nébih döntése értelmében.
NosaltyHogyan tovább? –5.rész– Ezt gondolják az étteremtulajdonosok a pünkösdi újranyitásról
Villámgyorsasággal terjedt el január 19-én a hír, mely szerint pünkösdig nincs esély az éttermek és szállodák újranyitására. A Laurel, a Kiosk és a Khan éttermek tulajdonosait többek között arról kérdeztük, mennyire látják esélyesnek a tavaszi újraindulást.
Masszi- Rigó CsillaBotrány van abból, hogy a húsmentes kolbászt is lehet kolbásznak...
A fogyasztók becsapását és az állattenyésztők jogait emlegetik az európai agrárszervezetek, amiért már hivatalosan is lehet kolbásznak vagy steaknek hívni azt, amiben szemernyi hús sincs.
NosaltyEz a vegán étterem kiérdemelte a Michelin-csillagot
Remekül indult az év a francia ONA étteremnek, akik hazájukban első vegán vendéglátóhelyként kapták meg a legnagyobb gasztronómiai elismerést, a Michelin-csillagot.
Macsuga Viktória