Megújultunk! Megújultunk! Megújultunk!

Üdvözlünk megújult oldalunkon, engedd meg, hogy megmutassuk a változásokat!

Olvasd el összefoglalónkat, hogy minél többet megtudj a NoSaltyról!A legszembetűnőbb újításunk, hogy ezentúl minden recept egy főkategóriához és azon belül egy alkategóriához tartozik. Összesen 39 főkategóriát hoztunk létre és ezen belül (nem vicc!) 902 alkategóriát. Reméljük, ez tovább segíti az oldalunk böngészését és a receptek megtalálását!

Reméljük, hogy átláthatóbb, egyszerűbb és szerethetőbb oldalt sikerült létrehoznunk!

Megújult külső

Nemcsak okosabb, hanem szebb is lett az oldalunk, reméljük nektek is tetszeni fog ).

Cikkek

A másik nagy meglepetésünk, hogy ezen túl cikkekkel, hírekkel, ajánlókkal és játékokkal is élvezetesebbé kívánjuk tenni oldalunk böngészését. Reméljük, tetszenek majd!

Saját oldal képpel (belépett felhasználóknak)

Mostantól nemcsak a szakácsoknak lehet saját oldala, hanem Neked is. Feltölthetsz saját fényképet vagy választhatsz a különböző gyümölcs-, zöldség- és fűszerfotók közül (van néhány meglepetésünk is). Ha kedved tartja, megadhatod születésnapodat, hobbidat, elmondhatod, mik a kedvenced ételeid, alapanyagaid, receptjeid. Egy helyen megnézheted a receptkönyvedet, kedvenc szakácsaidat, elkészített receptjeidet. Saját oldaladról tudsz regisztrálni szakácsnak és beküldeni receptet, alapanyagot, praktikát. Hamarosan nyomon követheted egy helyen a receptjeid statisztikáit, nézettségét.

Nyilvános felhasználói oldalak

Megnézheted mások felhasználói oldalát, reméljük, ebből barátságok is születnek majd, a meglévők pedig elmélyülnek. A nyilvános profilokon keresztül még több inspirációval kereshetsz recepteket, hiszen megnézheted mások receptkönyvét, receptjeit és kedvenc szakácsait, valamint „elkészítem” receptjeit.

Megújult a receptkönyv

Most már nemcsak recepteket, hanem alapanyagokat és praktikákat is elmenthetsz, amelyeket különböző módon rendezhetsz. Eldöntheted, hogy a receptkönyvedet mások is láthassák-e. Hamarosan fogásonként és kategóriánként is megnézheted receptkönyvedet.

Kedvenc receptkönyv és szakács (belépett felhasználóknak)

Az indulásnál már mindenkinek lehet kedvenc szakácsa, így folyamatosan nyomon követhető lesz, hogy kedvenc szakácsunk melyik receptből készítette a vacsorát vagy az ebédet. Hamarosan indul a kedvenc receptkönyv funkció is, amivel bárkinek a publikus receptkönyvét lementhetjük kedvenceink közzé.

Elkészítem receptek (belépett felhasználóknak)

Mentsd el, hogy melyik receptet akarod elkészíteni, és ha elkészítetted, jelöld be, hogy mások is lássák!

Könnyebb keresés

Sokak kívánsága teljesült, mostantól csak egyszer kell lenyomni az entert, és működik a keresőnk! Ennek mi is nagyon örülünk! A kategorizálás mellett, reméljük, nagy segítséget jelent a részletes kereső használata, ahol egy főkategória kiválasztása után azt sok-sok jellemzőre le lehet szűrni!

Mi van a hűtődben?

Sokak kedvence, a Mi van a hűtődben? is nagyobb szerepet kap mostantól a NoSalty életében. Mostantól nemcsak azt jelölhetitek be, hogy mi van, hanem azt is, hogy mi nincs benne. Jó mókát hozzá!

Alapanyag-kisokos

Az alapanyag menünél ezen túl az alapanyaghoz kapcsolódó recepteket lehet böngészni és egy másik oldalon összerendeztük az alapanyag-kisokosba őket, és itt lehet róluk olvasni.

Feliratkozás kategóriaértesítőre

Ha tetszenek a kategóriák, iratkozz fel rájuk, hogy napra kész legyél az új húslevesekből, legújabb muffinokból, kakaós csigákból vagy akár a pirítósokból!

Toplisták

A még jobb és a még szebb NoSalty.hu oldalon szeretettel várunk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...