Megújult a NoSalty!

Megújultunk, hogy még jobban megkönnyítsük a sütni-főzni vágyók mindennapi döntéseit, és még több inspirációt nyújtsunk a főzéshez, a bevásárláshoz és a háztartásvezetéshez.

Megújult címlap és gasztromagazin

A NoSalty megszépülve, immár gasztronómiai portálként várja az olvasókat. Már nem csak a naponta frissülő öt főrovat (Konyhatitok, Főző suli, Napról Napra, Élni jó, Gyerekkel vagyok), hanem a rövid hírekben szintén naponta frissülő cikkek is várják az oldalra látogatókat.

ÚJ! Kalória- és tápanyag adatok a recepteknél

A megújulással létrejött Magyarország legnagyobb publikus alapanyag-adatbázisa is, melynek segítségével kalória- és tápanyag információval bővülnek a feltöltött receptek és az 1190 alapanyag. Induláskor mintegy 15.000 feltöltött recept mellett található meg az adott étel kalóriatartalma, sőt a szénhidrát-, a zsír-, a fehérje-, az ásványianyag-, a vitamintartalom is.

Új receptkönyv

A receptkönyvben mostantól csoportokba rendezhetőek a receptek saját csoportokba illetve automatikusan generáltakba.

Jó böngészést!

NoSalty csapata

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...