Megtaláltuk a legmenőbb csokinyuszikat

A nyuszit, tojásokat és kiscsibéket ábrázoló csokoládéfigurák nélkülözhetetlen kiegészítői a tavasz várva-várt ünnepének, a húsvétnak.

Mindenki keresi az alkalomhoz illő, különleges finomságokat, hogy meglephesse gyermekeit és szeretteit, illetve a többféle méretben és színekben pompázó figurákat, amikkel szemet kápráztató dekorációt készíthet az ünnepre.

A GHRAOUI csokoládé húsvéti kollekciója egyszerre nyújt változatos ízvilágot és lélegzetelállító látványt, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb csokoládét.

A kollekció minden egyes darabja kézzel festett, 100% természetes alapanyagból készült, rendkívüli minőségű csokoládé.

A legkisebb, 10 grammos tojások, kacsák és kiscsibék ugyanolyan részletes kidolgozottsággal készültek, mint a legnagyobb 16 kilogrammos, nyuszikat és tojásokat ábrázoló csokoládéköltemények.

A Ghraoui csokoládé luxusminőségű ízélményének egyik titka, hogy az előállítás teljes folyamata során kizárólag a dominikai köztársaságból beszerzett kakaóbabot használnak.

A csokoládé készítő mesterek művészi érzékkel komponálják meg a csokoládé és a töltelékek harmóniáját. Nekik köszönhetően alkot tökéletes összhangot a praliné, pisztácia, narancs, mandula, a tej- ét- vagy éppen fehércsokoládéval.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Bor, kőbánya, Provence - Ismerkedj meg egy 92 éves francia séffel!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...