Megszületett Gianni és Debreczeni Zita kisfia - ezt a gyönyörű olasz nevet kapta

Örömhír: megszületett Gianni Annoni és Debreczeni Zita várva várt gyermeke - a fiatal anyuka és apuka is közösségi oldalán örvendezett kisfiának! 

"Isten hozott, figlio mio! Nagyon vartunk...28.08.2020 Gianfranco Máté 3.850 gr. 55 cm., 17.07ora! Mamma Zita jol van" - ezzel a tömör és velős örömhírrel tudatta a nagyvilággal Gianni, hogy Máté világra jött.

Zita azt is elárulta az Instán, hogy a Gianfranco Máté név azt jelenti: "Isten ajándéka" - ezt a cuki képet látnotok kell!

Debreczeni Zita és Gianni Annoni még februárban jelentették be, hogy hamarosan szülők lesznek. A sztárpár nem titkolta, nagyon vágytak már a babára, és arról is beszéltek, milyen küzdelmes utat jártak be, mire megfogant első gyermekük – Zita endometriózisa óriás akadályt jelentett, végül a lombik mellett döntöttek.

„Sok erő kellett hozzá, igazi családerő. A mi kapcsolatunkat még jobban megerősítette. És szeretnénk valahogy erőt adni másoknak, hogy tartsanak ki, adjanak maguknak időt. Nekünk a tizedik lombikot kellett kivárnunk” - mesélte Gianni akkor.

Gratulálunk a párnak és a babának, Máténak!

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...