Megosztó ötlet: sokan kiakadtak, miből csinált ehető homokot kislányának az anyuka

Egy édesanya ehető homokot készített kislányának, az ötlet pedig igencsak megosztotta az internetezőket.

Biztosan hallottál már róla vagy tapasztaltad, hogy sok gyerek előszeretettel eszegeti a játszótéri homokot, ha ahhoz van kedve, ez viszont sokak szerint veszélyes lehet az esetleges fertőzések,baktériumok, kórokozókmiatt. Úgy tűnik, ez az anyuka most megtálalta a megoldást erre a problémára:ehető homokot készített a kislányának!

Mégis hogy csinálta?

A nő Cheerios gabonapelyhet öntött a turmixgépébe, amit addig őrölt, amíg kis szemcsés állagú nem lett. Ezt aztán egy nagy tálba rakta, majd rápakolgatta a kislánya játékait, pont úgy, mintha egy homokozóban lenne.

@elleannachristine

##fyp ##sensoryplay ##upcycling

♬ Laxed (Siren Beat) - Jawsh 685

Természetesen az interneten is megosztotta a szerinte zseniális ötletet, amire elég vegyes reakciók érkeztek.

Kommentek

Az egyik tábor természetesen egyből isteníteni kezdte őt, a másik pedig teljesen kiakadt a felfedezésen. Az utóbbi csoport leginkább attól tart, hogy mi van, haa gyerek ezek után az igazi homokozóban is majszolgatni akar majd (már ha eddig nem tette), mivel rögződött benne, hogy a homok (azaz a gabonapehely) finom. A nő egyébként reagált is a vádra:

„Illinoisban élnek, a környékükön sehol nincs homok” – kommentelte kurtán.

És nektek mi a véleményetek az ehető homokról?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: 24.hu

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...