Megosztó ötlet: sokan kiakadtak, miből csinált ehető homokot kislányának az anyuka

Egy édesanya ehető homokot készített kislányának, az ötlet pedig igencsak megosztotta az internetezőket.

Biztosan hallottál már róla vagy tapasztaltad, hogy sok gyerek előszeretettel eszegeti a játszótéri homokot, ha ahhoz van kedve, ez viszont sokak szerint veszélyes lehet az esetleges fertőzések,baktériumok, kórokozókmiatt. Úgy tűnik, ez az anyuka most megtálalta a megoldást erre a problémára:ehető homokot készített a kislányának!

Mégis hogy csinálta?

A nő Cheerios gabonapelyhet öntött a turmixgépébe, amit addig őrölt, amíg kis szemcsés állagú nem lett. Ezt aztán egy nagy tálba rakta, majd rápakolgatta a kislánya játékait, pont úgy, mintha egy homokozóban lenne.

@elleannachristine

##fyp ##sensoryplay ##upcycling

♬ Laxed (Siren Beat) - Jawsh 685

Természetesen az interneten is megosztotta a szerinte zseniális ötletet, amire elég vegyes reakciók érkeztek.

Kommentek

Az egyik tábor természetesen egyből isteníteni kezdte őt, a másik pedig teljesen kiakadt a felfedezésen. Az utóbbi csoport leginkább attól tart, hogy mi van, haa gyerek ezek után az igazi homokozóban is majszolgatni akar majd (már ha eddig nem tette), mivel rögződött benne, hogy a homok (azaz a gabonapehely) finom. A nő egyébként reagált is a vádra:

„Illinoisban élnek, a környékükön sehol nincs homok” – kommentelte kurtán.

És nektek mi a véleményetek az ehető homokról?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: 24.hu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...