Megnyitott az első KFC, ahol annyit ehetsz, amennyit csak akarsz

A KFC megnyitotta első olyan éttermét, amelyben 80 percen keresztül annyi csirkét, salátát és krumplit ehetünk, amennyit csak akarunk. 

Az alábbi képeket látva nem is az tűnik fel először, hogy egy Kentucky Fried Chicken gyorsétteremben svédasztalon (!!!) kínálják fel az ételeket, hanem az, mennyire máshogy néz ki a japán gyorsétterem egész felhozatala ahhoz képest, amihez mi itt Magyarországon hozzászoktunk.

Tokióban ugyanis megnyitott a világ első olyan KFC étterme, amelyben a vendégek svédasztalon válogathatnak a csípős csirkeszárnyak, csirkemellcsíkok és szendvicsek között, mindezt igen kedvező áron, akár 80 percen keresztül.

Még egyszer érdemes megemlíteni, hogy bár ez a Tokióban található vendéglátóhely egy "sima"KFC étterem, a japán étlapon azonban 50 különböző opció közül lehet válogatni: csirkés curry leves, tandoori csirke, lasagne, különböző tésztafélék és még tenger gyümölcsei is kaphatóak ezen a különleges helyen.

Ebédidőben a látogatók 1980 japán jenért, azaz 5460 forintért ehetnek az amerikai gyorsétteremben, a diákok pedig ezen felül is hatalmas kedvezményt kapnak – ők 980 jenért, vagyis nagyjából 2700 forintért ebédelhetnek itt, a három éven aluli látogatók pedig (érthető okokból) ingyen fogyaszthatnak.
Mindenki annyit ehet, amennyi 80 perc alatt belefér!

Na és hogy mi a buktatója ennek az ínycsiklandó és vonzó ajánlatnak?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...