Megnyílt a legnagyobb Starbucks a világon, ahol te is szívesen elszürcsölnél egy kávét

A több mint 3200 négyzetméteres épületben kávépörkölő, kávébolt, pékség , bor- és koktélbár valamint kézműves kávézó található. 

Néhány napja megnyitott a világ legnagyobb Starbucks-a a chicagói Michigan Avenue-n. Az öt emeletes épület múlt péntek óta fogad látogatókat, több mint 3200 négyzetméteren. Az egység egyike azoknak a Reserve Rostery boltoknak, ahol a kávé útját a kávépörköléstől egészen a csészéig végig lehet követni. Az első ilyen boltot 2014-ben nyitották, Seattle-ben.

A chicagói épület első szintjén egész nap frissen pörkölik a kávét, majd továbbítják azt az épület további pontjaiba, például az első emeleti kávéboltba, ahol meg lehet vásárolni a frissen pörkölt kávét.

Azokra is gondoltak, akik a kávézás mellett falatoznának. Az első emeleten található a milánói Princi pékség pultja, mindenféle friss pékáruval, gyümölccsel. Az édes sütik kínálata a második emeleten folytatódik, ahol már helyet kapott egy kézműves kávézó.

A kávéimádók különleges kávékurzusokon vehetnek részt a harmadik emeleten, és megnézhetik, ahogy az egyedi kreációik életre kelnek.

A negyedik emeleten egy bár található finom borokkal és koktélokkal. A lenyűgöző látványt nyújtó bár felett egy tetőtéri rész található, amelyet várhatóan jövő tavasszal nyítnak meg. A látogatók addig valószínűleg beérik a már átadott négy emelettel is.

Ezeket olvastad már?

via People

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...