Megmutatjuk a világ legdrágább hot dogját

A város, amely sosem alszik újabb luxus terméket kínál a tehetős New York-i lakosoknak, a klasszikus amerikai ételt viszont csak igen kevesen engedhetik meg maguknak. 

A hot dog származását tekintve máig vannak megválaszolatlan kérdései a kutatóknak, míg egyesek szerint frankfurti virsliből készülhetett az első kiflibe szorított virslis étel, addig mások szerint bécsi virsliből készült a világ első forró kutyája.

A hot dog nem csak Amerikában, világszerte közkedvelt streetfood, hiszen finom, olcsó, és ha nem egy ujjnyi nagyságú, még talán laktató is.

Egy New York-i kaviárbár meglepő fogással rukkolt elő. AHŪSO Dog első ránézésre olyan, mintha egy furcsán díszített hot dog lenne, rögtön kiderült azonban, hogy egy igazi különlegességről van szó.

AHŪSO Dog virslije alaszkai királyrákból készült, a tetején pedig a kis gömbök igazi beluga kaviárból vannak, a szendvicsre kent ketchup fekete szarvasgombát tartalmaz, ha pedig az olvasottak alapján rögtön megkívánnád a hot dogot, 250 dollárért (ez nagyjából 71 ezer forint) és egy kiváltott Budapest-New York repjegyért cserébe te is kipróbálhatod a luxus minőségű és áru gyorskaját, amelyből valószínűleg csak a mustár íze lesz ismerős.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via gothamist

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...