Megmutatjuk, hogyan ne maradj le a Nosalty receptjeiről és cikkeiről

Kedves olvasóink, bizonyára értesültetek róla, hogy változások történnek a Facebookon. Ha továbbra is szeretnétek elérni a tartalmainkat, ezt kell tennetek...

Valószínűleg hallottál már róla, hogy jelentős átalakuláson megy keresztül a Facebook hírfolyama. Változtatnak a közösségi oldal algoritmusain, így másként jelennek majd meg nálad a tartalmak, mint eddig. Néhányan valószínűleg be tudjátok állítani, hogy ne maradjatok le a receptekről és cikkeinkről, akik viszont mégsem, azoknak segítünk, hogyan hajtható végre ez a néhány egyszerű lépés...

1. Keresd fel a Nosalty Facebook-oldalát!

2. Az oldalon kattints a „Kövesd"(Following) menüpontra.

3. Válaszd ki a„Megjelenés elsőként" (See first) opciót.

Ezzel meg is volnál! A tartalmaink így most már elérhetőek lesznek a hírfolyamodban.

Vagy inkább mobilon állítanád be? Nem probléma!

1. Nyisd meg a Facebook mobilapplikációt, és keresd fel a Nosalty oldalát.

2. Kattints a „Követed" menüpontra.

3. Válaszd ki a „Megjelenés elsőként" funkciót, és már készen is vagy!

Ennyi az egész! Most már nem maradsz le egyetlen receptünkről és cikkünkről sem!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Bejgli fatörzs

Gyorsan összedobható karácsonyi desszert, ízlés szerint arany, ezüst cukorgyöngyökkel, marcipán tobozzal, apró mézeskalácsfigurákkal még ünnepibbé varázsolhatjuk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...