5 módszer, amivel felhasználhatjuk a megmaradt rizst

Manapság a fenntarthatóság egyre nagyobb szerepet kap a magyar konyhában is, így például igyekszünk minél kevesebb élelmiszert kidobni. A rizs az egyik leggyakrabban megmaradó – majd kukába kerülő – alapanyag, pedig ennek nem kellene így lennie!

Az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemben mindannyiunknak fel kell vennie a kesztyűt, ha valódi változást szeretnénk elérni. A tudatos vásárlástól kezdve a részletes tervezésen át a megmaradt élelmiszerek okos felhasználásáig nagyon sok mindent tehetünk. A következőkben részletesen is bemutatjuk, hogy a vasárnapi ebédről vagy a szerdai vacsoráról megmaradt rizzsel mi mindent tudunk csinálni ahelyett, hogy a kukában végezné.

5 módszer, hogy ne kerüljön kidobásra a megmaradt rizs:

Forrásunk volt.


Még több rizses cikk itt:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...