Meglepően forró pluszszolgáltatás a Burger Kingtől

Ugye te is szeretnél izzadni, miközben a kedvenc hamburgeredet fogyasztod?

A szaunázás a finneknél a mindennapok része. Közösségépítő ereje van, ezért nem telhet el úgy egy hét, hogy legalább egyszer ne szakítanának rá időt az emberek. Talán éppen ezért nem is olyan meglepő náluk, hogy még a Burger Kingnek is saját finn szaunája van az egyik helsinki étteremben, ami egyfajta plusz szolgáltatás nyújt a vendégeknek.

A szaunában maximum 15 ember fér el kényelmesen, és van hozzá egy öltöző és egy zuhanyzó is. A vendégek kapnak a Burger Kingtől törölközőt is, illetve aki szeretné, a kedvenc menüjét, hamburgerét is elfogyaszthatja a tikkasztó hőségben. Ki ne vágyna erre?

Nos, egy páran biztosan, főleg, hogy még tévé is van a kis helyiségben. Azért sejtéseink szerint ez valószínűleg nem a hagyományos finn szauna, hanem annak a hűvösebb változata, a laconium, amiben maximum 55 fok lehet, és a páratartalom is alacsony. Mindenesetre durva, hogy valaki ilyet kitalált.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...