Gyors és könnyű húsvéti receptek egy helyen – Itt van a Meglepetés Gyorskonyha legújabb száma!

Igazi tavaszi receptekkel jelent meg a Meglepetés Gyorskonyha második lapszáma, melyben 62 könnyű és pénztárcabarát ételt és egy izgalmas interjút is találhatunk.

A Meglepetés Gyorskonyha legújabb számában számos hasznos receptet találunk, melyet a tavaszi időszak bármelyik napján bevethetünk, ha kell, akár napközben is. Laktató, pillanatok alatt elkészíthető levesek, ízletes ételek fejenként négyszáz forintból, fantasztikus, villámgyors reggelik és természetesen húsvéti receptek is találhatóak az ötvenoldalas magazinban.

Megjelent a Meglepetés Magazin Gyorskonyha legújabb száma

Az olvasók a receptek mellett még egy izgalmas Rácz Jenő interjút is olvashatnak, melyből többek között az is kiderül, mi az a titkos hozzávaló, ami a Michelin-csillagos séf védjegyévé vált az elmúlt évek során.

Egy kis ízelítő

Egy gyors édességre vágysz, amihez szinte nem kell semmit sem vásárolni, mert minden van otthon? Próbáld ki a magazinban is megtalálható sült citrompudingot!

A sült citrompudingot és 61 másik szuper recept vár téged a Meglepetés Gyorskonyha magazinban

Sült citrompuding

Hozzávalók: 3 darab egész tojás, 150 gramm cukor, 75 gramm liszt, 50 gramm vaj, 2 dl tej, 2 citrom héja, 1 citrom leve, porcukor a tálaláshoz

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojások sárgáját fehéredésig verjük a cukorral és a szobahőmérsékletű vajjal. Hozzáadjuk a lisztet, a tejet, a citrom héjat és a citrom kifacsart levét. Simára keverjük a tésztát, majd óvatosan hozzáforgatjuk a kemény habnak felvert fehérjét.

A tésztát vajjal kent, liszttel szórt kis szuflétálakba simítjuk, majd az előmelegített sütőben 30 percig sütjük a pudingot. A teteje enyhén piskótásra sül, az alja pudingos lesz. Porcukorral szórva díszítjük.

Adagonként:

energia: 209,3 kcal, fehérje: 4,1 g, zsír: 7,4 g, szénhidrát: 31,6 g, rost: 0,7 g

Tipp: süthetjük gőzben is, úgy, hogy a tálkákat vízzel töltött tepsibe állítjuk, így marad igazán krémes a puding alja. Citrom helyett naranccsal is készíthetjük.

A Meglepetés Gyorskonyha legújabb száma már kapható az újságárusoknál!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...