Megjelent Kárai Dávid új szakácskönyve - itt a #HÁZIKOSZT, 75 új recepttel

Rohanóknak és fáradtan hazaesőknek írt szakácskönyvet Kárai Dávid - sajátítsd el az otthonfőzés művészetét, itt a #Házikoszt!

Megjelent Kárai Dávid, az ízHUSZÁR magazin alapító szerzőjének legújabb könyve, amelyben a mindennapi főzés népszerűsítését tűzte ki céljául. A #HÁZIKOSZT – Az otthonfőzés művészete több mint 75 új és klasszikus recepttel kínál megoldásokat olyan élethelyzetekre, amelyekkel nap mint nap szembesülünk.

A könyvbemutatóra a Franziskában került sor

Sietős, de teljes értékű reggelik, csomagolható, szállításkompatibilis ebédek a melóba, egyszerűen összedobható kanapévacsorák és stresszmentes ünnepi fogások. A népszerű gasztroblogger több mint 75 olyan új és klasszikus receptet gyűjtött össze, ahol nem jövünk zavarba a hozzávalók láttán, amikből gyorsan alkothatunk isteni kajákat, és amelyek könnyen a mai modern konyha alapreceptjeivé válhatnak.

Rendeld meg itt!

Kára Dávid és a hölgykoszorú

„Ezzel a könyvvel szeretném bebizonyítani, hogy a házikosztnak nincsen párja! Hogy a mindennapi főzésnek nem kell nyűgnek lennie, hanem igenis kreatív, játékos és élvezetes, na meg persze a legfinomabb. Ezzel a több mint 75 recepttel sikerült egy olyan kötetet alkotnunk, amelyben megmutathattam, milyen az én konyhám: nincsenek beszerezhetetlen hozzávalók, vagy bonyolult, macerás kaják, hanem igazi örömfőzés ez olyan receptekkel, amelyekből gyorsan alkothatsz isteni ételeket, és amelyek könnyen a mai modern konyha alapreceptjeivé válhatnak” – mondta el Kárai Dávid a könyv bemutatóján.

A Lurpak karácsonyfái

A 2018 decemberében megjelent #HÁZIKOSZT – Az otthonfőzés művészete azoknak szól, akik a reggeli rohanásban inkább beérik egy kávéval valódi reggeli helyett, akik nem akarnak minden nap a menzán ebédelni, akik munka után fáradtan hazaesnek, és nincs erejük órákat a konyhában tölteni a vacsorakészítéssel. Azoknak, akik sokszor tanácstalanul állnak a nyitott hűtőajtó előtt, majd konstatálják, hogy ebből aztán nem lesz semmi. Akik pánikban töltik az összes karácsony délelőttjüket, hogy időben elkészüljön az ünnepi menüsor. Akik hétvégén ráérősen elkészítenének egy igazi vasárnapi ebédet, hogy végre belassuljanak egy kicsit. Akik a mindennapi főzésben inspiratív, épkézláb válaszokat keresnek arra a kérdésre, hogy "Mit ennétek?".

Finomságokban nem volt hiány

Ezt láttad már nálunk?

14 szakácskönyv, amit tényleg érdemes a fa alá tenned idén

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...