Meghan és Harry kocsmázni vitte kisfiát – nem korai ez még egy kicsit?

Mindenki kedvenc hercegi párja egy igazi pubba vitte kirándulni a gyermekét a napokban.

Harry herceg és Meghan hercegné kicsit kilógnak a királyi családból, hiszen mindent megtesznek azért, hogy kicsit átlagosabb életet éljenek, mint a többiek. Mégis valahogy ezek a próbálkozásaik sosem úgy sülnek el, ahogy valószínűleg azt várnák. Nemrég is így történt, mikor Meghan, Harry és kisfiuk, Archie egy pubban vacsoráztak.

A helyzetre egy szintén ott tartózkodó vendég figyelt fel, aki elmesélte, hogy nagyon jól érezte magát a pár, akikkel még volt plusz egy fő, aki valószínűleg egy biztonsági ember lehetett. „A hercegné az idő nagy részében kisfiát ringatta. Archie nagyon aranyos volt, egyszer sem lehetett hallani, hogy sírt volna. Alig ismertük fel páran őket. A személyzet nyilván tisztában volt vele, hogy ők azok, de nem reklámozták a dolgot” – mesélte a szemtanú.

Állítólag a pár semmi extrát nem kért, egy tipikus angol fogást választottak, Harry megivott pár sört, Meghan pedig vizet fogyasztott. Fejenként nem költöttek többet, mint ötezer forint, így még azzal sem vádolhatják őket, hogy hatalmas luxus vacsorát csaptak. Mi azért szívesen ültünk volna a mellettük lévő asztalnál és végignéztük volna ezt a cuki, családi vacsorát.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...