Megalázták fiatalabb korában a gyönyörű színésznőt, csak mert nem volt csont és bőr

A színésznőnek paparazzók szóltak be a testalkatára egy forgatás közben - Alicia Silverstone-t többször is kövérnek nevezték.

A népszerű,Spinédzserekcímű 1996-os tinifilm sztárját, Alicia Silverstone-t a Batman és Robin című mozi forgatását követően alázták meg többször is, amikor is a paparazzók csúnya szavakkal illették külsejét, csak mert nem volt csont és bőr.

A színésznő még 1997-ben kapta meg Batgirl szerepét, és bár ekkor még csak a huszas évei elején járt, már tudta, hogyan kezelje a bántó és hamis kritikát. Akárhányszor elhagyta ugyanis a forgatási helyszínt, a fotósok olyan megjegyzésekkel illették, mint 'fatgirl' vagyis 'dagadt lány', sőt egyszer még a melltartója méretét is megkérdezték tőle.

„Viccet akartak csinálni a testemből, amikor fiatalabb voltam. Rosszul esett, de tudtam, hogy nincs igazuk. Nem voltam összezavarodva. Tudtam, hogy nincs rendben az, ha valakinek kinevetik a testalkatát, emberileg nem helyes ilyesmit tenni” – mesélte egy interjúban a Guardiannek.

Szerencsére Silverstone nem ment bele a játszmába, és ahelyett, hogy visszaszólt volna, inkább tudomást sem vett róluk.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép:UIP-Duna Film

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...