7 étel, amit tegyél medvehagymássá tavasszal

A tavasz egyik legkarakteresebb alapanyaga mindenképpen a medvehagyma: a harsány levelek március végétől boldogítanak minket, ez idő alatt pedig megannyi különböző ételbe belepakolhatjuk őket – például az alábbi receptekbe.

Van egy sor olyan recept, amit ugyan egész évben készítünk, a szezonok változását lekövetve azonban kiegészíthetjük őket ezzel-azzal. Tavasszal például a medvehagyma kerül sorra: ízes, erőteljes leveleit beleapríthatjuk a levestől kezdve egészen a fasírtig. Ha igazán friss, évszakhoz passzoló hangulatot szeretnénk adni az ebédeknek, vacsoráknak, egészítsük ki őket medvehagymával – a most következő receptek például kifejezetten jól viselik az átváltozást.

Nézd meg galériánkban a medvehagymával kiegészíthető ételeket, kattints a receptekért a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További tavaszi finomságok várnak itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek