7 gyönyörű és izgalmas medvehagymás receptünk

Krumplifőzelékbe, carbonarába, pogácsába, ravioliba, tarhonyarizottóba (!) is rakhatjuk, a lényeg, hogy használjuk ki, amíg tart a medvehagyma szezonja.

A medvehagymaszezon, amilyen rövid, annyira szerethető, mi itt, a szerkesztőségben többen is tűkön ülünk minden márciusban, hogy mindenbe, de tényleg mindenbe beletehessük a fokhagymás, intenzív ízű, harsogós zöld leveleket. Most úgy döntöttünk, mutatunk pár receptet, ami íze mellett esztétikumban is lekörözi az átlagot. Lássuk, milyen szépség készüljön idén medvehagymából:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tipp és trükk:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...