Ezt eszi este 11-kor Medveczky Ilona, mégis káprázatos az alakja

Az egykori táncművész őszintén beszélt étkezési szokásairól.

Medveczky Ilona nemrég a Best magazinnak adott interjút, amiben elárulta, hogyan tölti a mindennapjait, illetve étkezési szokásairól is mesélt.

"...olyan leszek, mint a közeg, amely körbevesz"

Aki rám néz, azt hiszi, éhen halok. Közben úgy tömnek a barátaim, mint egy kismalacot. Most is próbálom kiüríteni a hűtőt, hogy ne lássak benne semmit. 

Majd azzal folytatta: „Két kilóval több vagyok, mint szeretném. Mert ugye könnyű Katit táncba vinni! Egyáltalán nem vonom meg magamtól azt, ami ízlik. Éjjel tizenegykor esik a legjobban egy kis szalonna, lila hagyma, friss kenyér, utána meg jöhet egy pohárka pezsgő. Időnként feljön az én imádott barátnőm Hévízről, és süti nekem a lángost jó sok fokhagymával. Mindenevő vagyok.

A zsíros kenyeret ugyanúgy szeretem, mint a libamájat vagy a kaviárt. Azt szoktam mondani: olyan leszek, mint a közeg, amely körbevesz

– mesélte a lapnak.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Karizs Tamás


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...