Ezt eszi este 11-kor Medveczky Ilona, mégis káprázatos az alakja

Az egykori táncművész őszintén beszélt étkezési szokásairól.

Medveczky Ilona nemrég a Best magazinnak adott interjút, amiben elárulta, hogyan tölti a mindennapjait, illetve étkezési szokásairól is mesélt.

"...olyan leszek, mint a közeg, amely körbevesz"

Aki rám néz, azt hiszi, éhen halok. Közben úgy tömnek a barátaim, mint egy kismalacot. Most is próbálom kiüríteni a hűtőt, hogy ne lássak benne semmit. 

Majd azzal folytatta: „Két kilóval több vagyok, mint szeretném. Mert ugye könnyű Katit táncba vinni! Egyáltalán nem vonom meg magamtól azt, ami ízlik. Éjjel tizenegykor esik a legjobban egy kis szalonna, lila hagyma, friss kenyér, utána meg jöhet egy pohárka pezsgő. Időnként feljön az én imádott barátnőm Hévízről, és süti nekem a lángost jó sok fokhagymával. Mindenevő vagyok.

A zsíros kenyeret ugyanúgy szeretem, mint a libamájat vagy a kaviárt. Azt szoktam mondani: olyan leszek, mint a közeg, amely körbevesz

– mesélte a lapnak.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Karizs Tamás


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek