McDonald's vs. való világ

Na jó, valljuk be, a McDonald's-al úgy vagyunk sokszor, mint a mikróval. Tudjuk, hogy nem feltétlenül egészséges, de azért néha-néha bűnözünk vele - kár is lenne tagadni.

Tudjuk, hogy a gyorséttermekben nem képzett séfek főznek nekünk, és azt is sejtjük, hogy a burgerek és társaik másképp festenek a reklámokban, illetve az elénk tett tálcán.

A plakátokon szereplő ételeket ugyanis nem az étteremlánc szakácsai, hanem egy komplett művészeti csoport hozza létre aprólékos munkával. Szuper fotósok és rátermett food-stylistok, akiket tehetséges grafikusok rengeteg utómunkája támogat. Ez a fotókon olyannyira ínycsiklandó hamburger receptje!

Íme egy megdöbbentő videó a valóságról és a reklámokban szereplő ételekről - egy osztott képernyős kisfilmben most megmutatják nekünk az elképesztő különbségeket:

Az eltérés szemmel látható, azzal együtt, hogy tudjuk, egyik képen sem a valóságot látjuk. Ha ugyanis jobban megnézzük a videót, észrevehetjük, hogy különböző szűrőket és fényerősségeket használnak a két filmben, amivel még inkább ráerősítenek ezekre az eltérésekre.

Most pedig következzen az igazi leleplező videó arról, hogy hogyan is készülnek ezek a csodás reklámok. Speciális hamburger-összeillesztésnek, csodásan folydogáló ketchupnak, totális szimmetriának, és szuper lédús paradicsomoknak lehetünk szemtanúi.

Mit is mondhatnánk még? McDonald's, I'm lovin it!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...