Megdöbbentő, hogy néz ki egy mekis sajtburger 17 év után

Egy anyuka majdnem 20 éven át őrizgetett egy mekis menüt, hogy kiderítse, mi is történik ennyi év után a világ egyik leghíresebb gyorsétteremláncának sajtburgerével és sültkrumplijával.

Már többször hallhattunk arról, hogy mennyire „időtállók” a McDonald's ételei. Ezzel kapcsolatban egyre több bizonyíték is előkerült, amit a netezők osztottak meg a különböző közösségi platformokon. Nemrégiben egy anyuka mutatta meg, hogyan is néz ki az ő sajtburgere és sült krumplija 17 évvel azután, hogy megvásárolta.

A felvétel a TikTokra került fel, ami rögtön hatalmas népszerűségre tett szert. Az anyuka először a sült krumplit mutatja meg a videóban, ami teljesen úgy néz ki, mintha friss lenne, azzal a különbséggel, hogy megkeményedett. Ezután a sajtburger következik, amin már kicsit jobban fogott az idő, ugyanis a hús kicsit összement, és a benne lévő szósz is elszíneződött.

@savswhitehead

My mom has been saving fast food for 20 years to see how “real” it is 😳🥴🤢 #fastfood #fyp #foryoupage

♬ original sound - savswhitehead

Az elmúlt években a gyorséttermet többen is támadták amiatt, hogy az ételek azért nem romlanak meg, mert teletömik őket tartósítószerekkel, ám a McDonald's mindeddig tagadta ezen vádak igazságtartalmát. Az étterem a furcsa jelenséget azzal magyarázza, hogy az előállítás során nagyon magas hőmérsékleten kezelik az ételeket, így azokban elpusztulnak a baktériumok, és szinte semmi nedvességtartalmuk nem marad.

Mi azt javasoljuk, hogy inkább készítsd el te saját magadnak a hamburgeredet, hiszen ebbe pontosan tudod, mi kerül. Hoztunk is pár receptet a kedvenceink közül:


Még több érdekesség a különböző gyorséttermekről:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek