A 86 éves nagypapa, aki most evett életében először sajtburgert

Természetesen az unokái is jelen voltak a nagy pillanatnál, sőt, fotót is készítettek.

Valószínűleg egészen kevés ember mondhatja el magáról, hogy olyan sokáig várjon első mekis élményére, mint Michael Miller, aki jelenleg 86 éves. Valószínűleg a hosszú várakozási időhöz az is hozzátett, hogy évtizedekig esküdt ellensége volt a gyorskajáknak, mondván, irtó egészségtelenek.

A tizenöt unokával megáldott nagypapa eddig tartotta is magát szigorú elvéhez, azonban nemrégiben megtört a jég, és betért a McDonald's-ba, hogy megegye élete első sajtburgerét.

Michael unokái társaságában próbálta ki a finomságot, amikor a felesége néhány napra elutazott. Mivel Michael nem főz magára, így adta magát a lehetőség, hogy végre beugorjon a gyorsétterembe. És hogy ízlett-e neki az étel? Zseniálisnak találta, sőt, már tervezi, milyen finomságot kóstol meg legközelebb.

Forrásunk volt.


Hírek, újdonságok, érdekességek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...